BALIKESİR / MANYAS - İstiklal İlkokulu

Okulumuz öğrencilerinden Ceydanur Mira Ören Türkiye şampiyonu

Eğemen Er Türkiye 2.

Abdullah Şimşek  Türkiye 3.

Manyas Belediye Spor Sporcusu olarak katıldıkları yarışmada  aldıkları derecelerden dolayı kendilerini ve emeği geçen herkesi kutluyoruz. Başarıları daim olsun...

Mrt

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın sosyal, kültürel ve tarihi önemini kavratmak amacıyla tüm resmî öğrenim gören öğrenciler arasında resim dalında 1.Olan 3-A Sınıfı Öğrencisi ELİF BEREN KAYA  , Balıkesir il genelinde 1. olmuştur. Öğrencimizi ,ailesini ve öğretmenimiz Gülden Hocamızı  tebrik ederiz.

NOT:Dereceye giren eser Türkiye geneli yeniden değerlendirilmek üzere Bakanlığımıza gönderilmiştir.

Mrt

18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi ve Şehitleri Anma Günü Programı kapsamında iokulumuzda resim yarışması düzenlenmiş olup dereceye giren öğrencileri tebrik ederiz.

SIRA

SINIFI

AD- SOYAD

1.Olan Eser

Zeynep KAHRAMAN

2.Olan Eser

Yaren Naz BOŞNAK

3.Olan Eser

Toprak Uras TEKİN

Mrt

3A,sınıfı öğrencimiz Zeynep Kahraman" İstiklal Marşı okuma yarışması "nda Tekrar İLÇE BİRİNCİSİ seçilerek okulumuzu onurlandırmıştır.Öğrencimizi ve öğretmenimiz Gülden Hocamızı tebrik ederiz. Türk gençliği, unutma! İstiklal Marşı korkma diye başlar! O şiir bir daha yazılmaz. Onu kimse yazamaz. Onu ben de yazamam. Onu yazmak için o günleri yaşamak lazım. O şiir artık benim değiIdir. O, milletin malıdır. Benim millete karşı en kıymetli hediyem budur. Allah bir daha bumillete bir İstiklal Marşı yazdırmasın! M. Akif Ersoy

Şbt

“Balıkesir Eğitim Akademisi” eğitim öğretim sürecinin bir bütün halinde devam etmesini sağlayan; okul/kurum yöneticileri, öğretmen ve veliler için “Eğitimsel Liderlik Akademisi”, “Öğretmen Akademisi” ve “Veli Akademisi” olarak üç başlık altındaki eğitimlerle uygulanacaktır.

Eğitime farklı bir nefes ve bütünleşik bir enerji getirecek olan “Balıkesir Eğitim Akademisi” dahilinde planlanan eğitim ve atölye çalışmaları ile 21. yüzyılın ihtiyaçlarını karşılayan etkili bir paylaşım ortamı oluşturmak; yönetici, öğretmen ve velilerimizin katılacağı güncel, sürdürülebilir eğitimlerle geleceğimizi şekillendirecek olan öğrencilerimizin eğitim öğretim süreçlerine destekleyici bir katkı sunmak ana hedefimizdir.

Şbt

6 Şubat depremlerinde hayatını kaybeden vatandaşlarımızı anmak amacıyla  06 Şubat 2024 tarihinde 1(bir) dakikalık saygı duruşunda Bulunduk.

Ock

Bakanlığımızca 2023 – 2024 eğitim öğretim yılı birinci döneminin son haftasında tüm kademelerde uygulanmak üzere öğrencilerin zihinsel, sosyal, duygusal, fiziksel ve ahlaki açıdan çok yönlü gelişimini esas alan bir yaklaşımla "Dönem Sonu Sosyal Etkinlikler Faaliyetleri Planı"

Ock

Ekm

26.10.2023 tarihinde okulumuzun konferans salonunda düzenlenen okul aile Birliği başkanı ve yönetim seçimine katılan velilerimize teşekkür ederiz.

Ekm

okulumuzda "100. Yılında Cumhuriyet" konulu yarışma yapıldı.

2 c sınıfı turşu kuruyor

Eyl

Özel Hayat Hastanesi Halkla İlişkiler Uzmanı İlayda KARA ve Hemşire Aslıhan TÖREMİŞ tarafından  öğrencilerimize Göz Sağlığı Semineri düzenlendi.

Eyl

okulumuz ikna komisyonları tarafından  ev ziyaretlerinde bulunularak öğrencilerin okula devam etmeme nedenlerinin araştırılıp ( tutanak dahilinde) okula devamlarının sağlanması yönünde çalışmalar yapıldı.

1.Sınıf ve Ana Sınıfı Kura Çekimi